"I love it when a picture comes together"

Wat vind ik het toch leuk om de ideale foto te maken! Mijn ouders hebben mij altijd verteld dat ik in beelden denk. Wat is er dan mooier om mijn beeld vast te leggen in een foto!

Of het nu gaat om een persoon, een dier, een groep, een bruidspaar, een sport, een product, een dienst, een omgeving of een gebouw, het onderwerp is waar de foto om draait. Voor mij is een foto ideaal wanneer het onderwerp in zijn of haar kracht staat en zijn of haar kracht uitstraalt. Bij elke fotoshoot komt het neer op een plan. Een goede voorbereiding, zoeken naar een passende locatie, creëren van de juiste sfeer en dan fotograferen. Tot slot samen genieten van de ontstane foto.

Op dit moment ben ik naast fotograaf ook werkzaam als proces- verandermanager. Bij dit werk wordt het visualiseren van problemen en oplossingen steeds belangrijker. Ook hier ben ik bezig mijn beeld vast te leggen. Mijn ervaring en kennis in bedrijven helpt mij bij bedrijfsfotografie.

Ik heb in Zuid Afrika, maar grotendeels over de gehele breedte van Nederland gewoond: Voorburg, Amersfoort en Hengelo. Nu woon ik met mijn vriendin en twee katten in Almelo. Onderwaterhockey is de sport waar ik erg actief in ben.